Vertrouwde systeemcertificatenopslag gebruiken

Dankzij de systeemcertificatenopslag kunt u instellen dat programma's die zijn ondertekend door een vertrouwde digitale handtekening niet moeten worden gescand op virussen. Kaspersky Endpoint Security wijst dergelijke programma's automatisch toe aan de groep Vertrouwd.

Zo gaat u aan de slag met de vertrouwde systeemcertificatenopslag:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Algemene instellingenDreigingen en uitzonderingen in het venster met de programma-instellingen.
  3. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Vertrouwde systeemcertificatenopslag welke systeemopslag moet worden beschouwd als vertrouwd door Kaspersky Endpoint Security.
  4. Sla uw wijzigingen op.